ADVOKATER PÅ INSTAGRAM – #KROMANNREUMERT

Kromann Reumert byder studerende inden for i advokatverdenen med hashtagget #velkommentilkr. Det sker som led i en strategi om at give et mere personligt og transparent billede af, hvordan det er at arbejde i advokatvirksomheden. Her har sociale medier spillet en afgørende rolle for Kromann Reumerts øgede åbenhed over for blandt andet jurastuderende.

”På Instagram giver vi vores yngste og nyeste medarbejdere talerør og mulighed for at fortælle om og vise deres dagligdag, deres arbejde og ikke mindst den helt særlige samarbejdsglæde, der er i Kromann Reumert. Det gør vi bl.a. gennem Instagram-takeovers,” fortæller HR-chef Birgitte Brix Bendtsen fra Kromann Reumert.

Kromann Reumert giver et blik om bag kulissen

“Målet er at give et blik om bag kulissen – både når de unge jurister sidder på kontoret eller er ude i verden gennem udveksling eller udstationering – samt skabe større åbenhed i en traditionelt lukket branche.”

Instagram-profilen er målrettet jurastuderende, og det er Kromann Reumerts stipendiater, advokatfuldmægtige og unge advokater selv, der deler opslag og billeder på profilen. Som da Martin overtog Instagram-profilen i marts: “Jeg hedder Martin Bo Thøming og har siden november arbejdet som advokatfuldmægtig i Kromann Reumerts afdeling for Fast Ejendom og Entreprise i Aarhus. Jeg kommer vidt omkring i juraen, fx har jeg i den forgangne uge beskæftiget mig med lejeretten, hvor der veksles meget mellem teori og praksis. I denne uge skal jeg i fogedretten, hvor lejeretten bliver til virkelighed. Og sidst på ugen skal jeg vejlede et hold i ELSA Aarhus’ procedurekonkurrence. I kan følge med i min uge her på Instagram / Martin #velkommentilkr #kromannreumert”.

Talentnetværk

Jurastuderende overtager også Instagram-stafetten og deler opslag og billeder på virksomhedens profil bl.a. i forbindelse med Kromann Reumerts Talentnetværk, som er et fagligt og personligt netværk for studerende. Over otte måneder får deltagerne en praktisk vinkel på juraen og træning i bl.a. networking og formidling, samt individuel sparring med en jurist og adgang til læseplads og bibliotek.