ADVOKATKODEKS NATURLIGT LED I MÅLRETTET CSR-INDSATS

Foto: velkomstskærm i Plesners Lobby

Plesner bakker op om advokatKODEKS og arbejdet for at styrke den sociale ansvarlighed i branchen.

Plesners CSR-indsats er blandt de mest vidtrækkende i branchen i Danmark. Plesner har tiltrådt både UN Global Compact og Danske Advokaters advokatKODEKS.

Plesner satser på uddannelse

Plesner tiltræder advokatKODEKS som et naturligt skridt i arbejdet med social ansvarlighed. Et af de områder, hvor Plesner arbejder med at gøre en positiv forskel er et skoleprojekt, hvor advokatvirksomheden samarbejder med udvalgte udskolingsklasser på Nørrebro Park Skole og Blågård Skole, hvor mange elever har både sproglige og sociale udfordringer. Projektet skal motivere og inspirere eleverne til at forstå vigtigheden af at tage skole og uddannelse alvorligt.

Plesners CSR-indsats har desuden fokus på student volunteers, medarbejdertrivsel, kvinder og karriere samt miljø og klima.

Plesner skilter med tiltrædelse

CSR-rapportering handler om åbenhed og gennemsigtighed, og KODEKS giver mange muligheder for at kommunikere aktivt om virksomheden. Det har Plesner benyttet sig af på flere platforme: bl.a. på LinkedIn og via internt nyhedsbrev, og i øjeblikket præsenteres gæster og medarbejdere for nyheden om tiltrædelsen på velkomstskærm, når de træder ind i huset i Plesners lobby.