CASES

Advokater på Instagram

Kromann Reumert byder studerende inden for i advokatverdenen med hashtagget #velkommentilkr.

Målet er at give et blik om bag kulissen – både når de unge jurister sidder på kontoret eller er ude i verden gennem udveksling eller udstationering – samt at skabe større åbenhed i en traditionelt lukket branche. Instagram-profilen er målrettet de jurastuderende, og det er Kromann Reumerts stipendiater, advokatfuldmægtige og unge advokater selv, der deler opslag og billeder på profilen.

Det er derfor ærlige og troværdige fortællinger, der giver de jurastuderende et godt indblik i, hvordan juristerne arbejder, som da det var Martins tur til at overtage profilen: “Jeg hedder Martin Bo Thøming og har siden november arbejdet som advokatfuldmægtig i Kromann Reumerts afdeling for Fast Ejendom og Entreprise i Aarhus. Jeg kommer vidt omkring i juraen, fx har jeg i den forgangne uge beskæftiget mig med lejeretten, hvor der veksles meget mellem teori og praksis. I denne uge skal jeg i fogedretten, hvor lejeretten bliver til virkelighed. Og sidst på ugen skal jeg vejlede et hold i ELSA Aarhus’ procedurekonkurrence. I kan følge med i min uge her på Instagram / Martin #velkommentilkr #kromannreumert

Instagram-stafetten gives også til de studerende bl.a. i forbindelse med Kromann Reumerts Talentnetværk, som er et fagligt og personligt netværk for jurastuderende.

 

Foto: Colourbox.com