ERHVERVSPROFILER MED TIL AT UDVIKLE ADVOKATVIRKSOMHEDEN

– Advokatvirksomheder har som alle andre virksomheder brug for input udefra. På jurastudiet lærer man ikke meget om at drive virksomhed eller udvikle strategier for virksomheder. I dag er det ikke længere nok blot at levere det juridiske arbejde til kunderne, men også en rådgivning og service, som passer til kundernes forventninger og forretninger. Det er en udvikling, som kræver nytænkning og åbenhed, forklarer Joe Domino, advokat og partner i Kaiser Domino Advokatfirma, om tankerne bag virksomhedens Advisory Board.

Hos Kaiser Domino Advokatfirma gøres tingene anderledes. Virksomheden har oprettet et Advisory Board, som foruden ejerne af advokatfirmaet består af tre markante erhvervsprofiler i området. Målet er at udvikle en advokatvirksomhed, som kan tilbyde erhvervskunderne mere end juridisk rådgivning. AdvokatKODEKS er med til at synliggøre den nytænkning, udvikling og åbenhed, som er grundlaget for tankerne bag advokatvirksomhedens Advisory Board.

Advisory Board hos Kaiser Domino Advokatfirma består af lokale erhvervsfolk, der selv driver virksomhed. De bidrager med erfaring, netværk og stor inspiration til ledelsen af advokatvirksomheden.

– Det er vigtigt, at vi har kendskab til vores kunders virksomheder for at kunne rådgive dem på den bedste måde. Derfor vil vi gerne matche vores kunders virksomhed mest muligt. Det hjælper erhvervsfolkene i Advisory Board os med. Vi kender til problematikker og udfordringer, som ligger uden for juraen, men som er en del af dagligdagen, når man driver en moderne virksomhed. Det betyder, at vi kan rådgive kunderne på en måde, der er vedkommende og med fokus på det, de har brug for, fremhæver advokat og partner Joe Domino.