UNGDOMMENS RØDE KORS: KODEKS BLÅSTEMPLER VÆRDIEN AF ADVOKATENS YDELSER

AdvokatKODEKS gør en forskel, når kunderne kigger sig om efter en betroet samarbejdspartner. For Ungdommens Røde Kors er kodeks og branchekrav med til at blåstemple værdien af advokatens ydelser. Dermed står branchen stærkere på markedet i forhold til andre rådgivere.

– Det gør en kæmpe forskel for Ungdommens Røde Kors, at virksomheder engagerer sig i CSR, og det er betydeligt stærkere, når en hel branche går sammen om at leve op til en række væsentlige kodeks, siger direktør Anders Folmer Buhelt, Ungdommens Røde Kors.

– De samarbejdsindsatser og det pro bono arbejde, vi får gennem vores CSR-partnerskab med Kammeradvokaten, er dermed ikke blot af stor værdi, men også yderligere blåstemplet af en række branchekrav og kodeks, fortsætter Anders Folmer Buhelt.

Kammeradvokatens har tiltrådt KODEKS i erkendelse af sit særlige samfundsansvar og sine forpligtelser over for offentligheden. Samtidig baner initiativet vejen for at være med til at skabe en positiv dagsorden og en synlighed, der kommer hele branchen til gode. Med advokatKODEKS har virksomheden mulighed for at fortælle om nogle af de indsatser, de gør – og selv finde inspiration i andres aktiviteter og erfaringer.

Vil du være med til at løfte dit eget og branchens image?
Tiltræd advokatKODEKS